Speedliner

Speedliner-Bubble-LabelSpeedliner on läpinäkyva kaksikomponenttipinnoite, jossa aineet sekoitetaan keskenään ja lisätään väriaine, jotta saadaan pinnoitteelle haluttu väri. Ainetta voidaan käyttää puulle, muoville, kivelle, metallille. Aine on sään-, kulumisen-, veden-, ja kemikaalienkestävä. Speedliner on markkinoiden vahvin ja ainoa, johon on mahdollista lisätä haluttu väri. Aine voidaan ruiskuttaa 1-3mm kerrokseksi. Suositeltava kerrospaksuus on 1-3mm. (esim. Pakettiauton seinät 1,5mm ja lattia 3mm) Pinnasta tulee kaunis, kestävä ja joustava, halutun värinen ja helppohoitoinen. Speedlinerista on olemassa myös hygieeniset vaihtoehdot, jotka ovat tarkoitettu sellaiseen käyttöön, jossa pinnat joutuvat elintarvikkeiden kanssa kosketukseen.

Speedliner on autojen tavaratilalle tehtävä kulumaton suojaus, joka on myös helppotoiminen pinta putsata. Tuote suojaa myös autoa ruosteelta ja pidentää auton käyttöikää. Koska pinnoite on veden ja kulutuksen kestävä, voidaan sitä käyttää useisiin eri kohteiseen: Pakettiautojen tavaratilat, lavat, veneet, kaikki perävaunut, matkailuautojen kuljetuslaatikot, katot ja kylpyhuoneiden lattiat. Lisäksi uima-altaat, portaat, sekä varastojen ja tuotantotilojen lattiat. Tässä mainittu vain osa kohteista, johon pinnoite soveltuu.

Speedlinerilla on kaikki tarvittavat lisenssit EU-maissa ja kaikki aineet vastavaat euronormeja. A-FIXaus Ky-llä on Suomessa oikeus tuotteen asentamiseen.

Speedliner HC (HYGIENE COAT – Hygieeninen pinnoite)

Yhä enemmän kasvava julkinen huoli MRSA:sta, kolibakteerista ja salmonellainfektioista, saastutuksesta ynnä muista terveyttä vaarantavista tekijöistä on johtanut vahvan antibakteerisen pinnoitteen kysyntään, jolla päällystettäisiin asianmukaisten erikoisajoneuvojen sisäpinnat.

SPEEDLINER® HC on johtoasemassa taistelussa bakteereja ja sienitautien leviämistä vastaan. Ajoneuvo on potentiaalinen mikrobinen tartunta- ja pilaantumislähde missä tahansa teollisuusalalla, terveydenhoitolaitoksessa tai hygienia- sekä puhdistusaine- ja elintarviketeollisuudessa. Mikrobien leviämisen rajoittaminen ajoneuvon tavaratilassa vähentää huomattavasti ristisaastutuksen vaaraa ja parantaa hygieenistä turvallisuutta.

SPEEDLINER® HC Ultra-Fresh™ perusominaisuudet:

  • hygieeninen suoja
  • pysyvä hygieeninen raikkaus
  • suojaa tehokkaasti bakteereilta ja sieniltä
  • suojaa bakteerien toiminnan ja sienien aiheuttamalta vastustuskyvyn alenemiselta, värimuutoksilta ja hajoamiselta
  • estää huonoa hajua aiheuttavien bakteerien leviämisen
  • ehkäisee ja antaa suojan bakteerien, sienten, homeen, ummehtumisen ja taudinaiheuttajien leviämistä vastaan
  • sisäänrakennettu suoja bakteerien, sienten, homeen ja ummehtuneisuuden kasvua vastaan.

Esim.: salmonellainfektiota, MRSA:ta, kolibakteeria, stafylokokkia ja listeriabakteeria sekä Aspergillus niger, Trichoderma virens, Trichophyton mentagrophytes sieniä vastaan.